Ambasadorul SUA l-a vizitat pe jurnalistul Evan Gerhkovich, aflat în detenţie în Rusia / Jurnalistul publicaţiei The Wall Street Journal este acuzat de spionaj

Ambasadorul SUA în Rusia, Lynne Tracy, l-a vizitat luni, în penitenciar, pe jurnalistul american Evan Gerhkovich, corespondent al publicaţiei The Wall Street Journal, aflat în detenţie preventivă din martie sub acuzaţia de spionaj, informează agenţia The Associated Press.

168 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul SUA l-a vizitat pe jurnalistul Evan Gerhkovich, aflat în detenţie în Rusia / Jurnalistul publicaţiei The Wall Street Journal este acuzat de spionaj

Ambasadorul SUA l-a vizitat pe jurnalistul Evan Gerhkovich, aflat în detenţie în Rusia / Jurnalistul publicaţiei The Wall Street Journal este acuzat de spionaj

Ambasada SUA a confirmat vizita ambasadorului SUA la jurnalistul Evan Gerhkovich, fără însă a oferi detalii. Anterior, Lyanne Tracy îl vizitase pe Evan Gerhkovich în aprilie.

Jurnalistul american Evan Gerhkovich, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat în martie în oraşul rus Ekaterinburg, într-o operaţiune a Serviciului Federal de Securitate (FSB).

Jurnalistul publicaţiei The Wall Street Journal este acuzat de spionaj la obiective militare, dar neagă acuzaţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici