Armata rusă face paradă în mai multe oraşe din ţară cu trofee de război din Siria | VIDEO

Un tren cu trofee de război din Siria a garat miercuri la Rostov-pe-Don, în sudul Rusiei, întâmpinat de o fanfară, relatează AFP.

6204 afișări
Imaginea articolului Armata rusă face paradă în mai multe oraşe din ţară cu trofee de război din Siria | VIDEO

Armata rusă face paradă în mai multe oraşe din ţară cu trofeele de război din Siria |VIDEO

Garnitura feroviară transporta inclusiv un tanc, precum şi un vagon plin cu arme.

Rostov-pe-Don a fost al doilea oraş prin care trenul cu trofee de război a trecut, parte a unui turneu care a debutat la Moscova, pe 24 februarie, şi va bifa mai multe oraşe din Rusia, având ca destinaţie Vladivostok. 

Mii de persoane s-au adunat în oraşul din sudul Rusiei pentru a vedea spectacolul ambulant de capturi militare. Tehnica militară a aparţinut militanţilor care au luptat împotriva regimului de la Damasc.

Potrivit AFP, soldaţii ruşi le-au relatat curioşilor operaţiunile în care au fost capturate trofeele militare.

Forţele armate ruse au intervenit în teatrul de operaţiuni din Siria în 2015, într-o campanie masivă de susţinere a preşedintelui Bashar al-Assad.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici