Armata SUA a trimis 7.000 de scrisori de condoleanţe începând cu "Dragă John Doe"

Armata americană şi-a cerut scuze miercuri după ce a trimis din greşeală 7.000 scrisori de condoleanţe familiilor militarilor morţi în Irak sau în Afganistan, toate începând cu formularea "Dragă John Doe", în loc de numele propriu-zis.

33 afișări
Imaginea articolului Armata SUA a trimis 7.000 de scrisori de condoleanţe începând cu "Dragă John Doe"

Armata SUA a trimis 7.000 de scrisori de condoleanţe începând cu "Dragă John Doe"

"Armata terestră americană îşi cere scuze pentru această greşeală", potrivit unui comunicat.

Potrivit armatei, mesajul, imprimat de un subcontractor şi trimis la sfârşitul lui decembrie 2008, a furnizat informaţii privind organizaţiile care oferă asistenţă familiilor militarilor decedaţi.

Şeful de stat major al armatei terestre, generalul George Casey, va trimite personal o scrisoare fiecărei familii care a primit acest mesaj de condoleanţe.

"Nu găsesc cuvintele potrivite pentru a-mi cere scuze pentru această greşeală sau cauzele care ar fi putut determina-o", a menţionat generalul Reuben Jones, cu atribuţii administrative în cadrul armatei terestre, citat în comunicat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici