Armenia spune că forţele azere au ucis unul dintre militarii săi, Baku neagă acest lucru

  • Forţele azere au împuşcat luni un militar armean în apropierea graniţei cu Armenia, a declarat Ministerul Apărării din Armenia, potrivit Reuters.
  • Oficialii din Baku au declarat că acest raport este „o minciună completă”.
155 afișări
Imaginea articolului Armenia spune că forţele azere au ucis unul dintre militarii săi, Baku neagă acest lucru

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Ministerul Apărării din Armenia a declarat într-un comunicat că forţele azere au deschis focul luni asupra unei poziţii armene din Bardzruni, în apropiere de graniţa cu exclava azeră Nakhchivan.

O anchetă este în curs de desfăşurare cu privire la acest incident, a precizat ministerul, fără a oferi mai multe detalii.

Întrebat despre acest fapt, un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării din Azerbaidjan a declarat pentru Reuters că raportul armean „nu reflectă adevărul, este o minciună completă”.

„Negăm categoric informaţiile provocatoare din partea celeilalte părţi”, a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
armenia,
militar,
mort

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici