Artistul rap Sean „Diddy” Combs, acuzat de viol şi abuzuri

Artistul rap Sean „Diddy” Combs a fost acuzat de viol şi trafic sexual de fosta iubită Casandra Ventura, scrie BBC.

307 afișări
Imaginea articolului Artistul rap Sean „Diddy” Combs, acuzat de viol şi abuzuri

Artistul rap Sean „Diddy” Combs, acuzat de viol şi abuzuri

Combs - care a purtat şi numele de scenă Puff Daddy - neagă acuzaţiile, acuzând-o pe cântăreaţă că a încercat să îl şantajeze. Avocatul său a declarat că afirmaţiile sunt „ofensatoare şi scandaloase”.

Ventura - o cântăreaţă şi dansatoare R&B care cântă sub numele de scenă Cassie - susţine că producătorul de rap a violat-o şi a bătut-o timp de 10 ani, începând de când ea avea 19 ani, iar el 37 de ani.

„După ani de zile de tăcere şi întuneric, sunt în sfârşit pregătită să îmi spun povestea”, a declarat ea joi într-o declaraţie.

Potrivit plângerii, Combs a semnat cu ea pentru casa sa de discuri, Bad Boy, şi „a îndopat-o” cu droguri şi alcool, făcându-o să cadă în „dependenţe periculoase care i-au controlat viaţa".

Într-o declaraţie pentru BBC News, avocatul lui Combs a declarat că Ventura a cerut 30 de milioane de dolari „sub ameninţarea de a scrie o carte dăunătoare despre relaţia lor".

Ca răspuns, avocatul artistei a spus că Combs i-a oferit o plată de „opt cifre pentru a o reduce la tăcere şi a împiedica depunerea acestui proces”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici