Ascultă aici discuţia dintre piloţii polonezi şi ruşii din turnul de control

Ziua şi controversa în ancheta privind moartea preşedintelui polonez Lech Kacynski, pe pământ rusesc. Presa rusă a publicat câteva fragmente din discuţia purtată în ziua fatală de piloţii aeronavei prezidenţiale şi controlorii de trafic, informează Stirileprotv.ro

107 afișări
Imaginea articolului Ascultă aici discuţia dintre piloţii polonezi şi ruşii din turnul de control

Ascultă aici discuţia dintre piloţii polonezi şi ruşii din turnul de control (Imagine: Mediaax Foto/AFP)

Suspect, aceştia vorbesc ruseşte şi par că nu se înteleg. Este evident că cel de la manşă nu stăpânea limba rusă, iar cei din turn nu ştiau sau nu au vrut să vorbească limba engleza. Singura acceptată oficial în aviaţie.

Fragmentele din conversaţie i-au pus pe jar şi pe ruşi, şi pe polonezi. Dacă ele corespund cu înregistrările de pe cutiile negre ale avionului Tupolev 154, atunci ruşii au o mare problemă.

Video Stirileprotv.ro

Citeşte mai multe pe Stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici