Atac armat în SUA, în campusul unei universităţi din Michigan. Sunt cel puţin trei morţi

  • Un bărbat înarmat a deschis focul luni seară la Michigan State University, omorând trei persoane şi rănind alte cinci
  • Autorităţile au îndemnat studenţii speriaţi şi alte persoane să se adăpostească, în timp ce poliţiştii îl caută pe suspect.
658 afișări
Imaginea articolului Atac armat în SUA, în campusul unei universităţi din Michigan. Sunt cel puţin trei morţi

UPDATE: Bărbatul care a deschis focul a fost găsit mort la câteva ore după ce a comis atacul. Acesta ar fi murit în urma unei răni autoprovocate, conform poliţiştilor.

Ştirea iniţială: Sute de ofiţeri cercetează campusul din East Lansing, situat la aproximativ 145 de kilometri nord-vest de Detroit, în căutarea suspectului, pe care poliţia l-a descris ca fiind un bărbat de culoare, scund, cu pantofi roşii, o jachetă de blugi şi o şapcă de baseball.

"Există trei victime confirmate. Acest lucru se adaugă la cele cinci victime care au fost transportate la spital", a precizat poliţia pe Twitter, conform AP.

Studenţilor li s-a ordonat să se adăpostească timp de câteva ore. Rozman i-a îndemnat pe părinţi să stea departe.

"Îmi pot doar imagina emoţia care este implicată în acest moment. ... Facem tot ce putem pentru a asigura siguranţa campusului nostru şi a tuturor studenţilor noştri", a declarat el.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Sparrow, John Foren, a declarat că nu are informaţii despre starea celor cinci persoane rănite.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici