ATAC armat produs în apropierea sediului Agenţiei pentru Siguranţă Naţională (NSA) din Statele Unite: cel puţin trei răniţi

Cel puţin trei persoane au fost rănite în urma unui incident armat produs miercuri în apropierea sediului Agenţiei pentru Siguranţă Naţională (NSA) din Statele Unite, relatează posturile de televiziune WBA şi MyFox8.

1092 afișări
Imaginea articolului ATAC armat produs în apropierea sediului Agenţiei pentru Siguranţă Naţională (NSA) din Statele Unite: cel puţin trei răniţi

ATAC armat produs în apropierea sediului Agenţiei pentru Siguranţă Naţională (NSA) din Statele Unite: cel puţin trei răniţi

Incidentul armat a avut loc miercuri la ora 7.15 (14.15, ora României) în apropierea uneia dintre intrările în sediul Agenţiei pentru Siguranţă Naţională (NSA), în Fort Meade, Maryland.

Presupusul autor al atacului a fost reţinut.

Printre persoanele rănite se numără un agent de poliţie.

Un vehicul de teren este oprit în faţa barierei, la un punct de acces în sediul NSA, având urme de gloanţe în partea frontală. Cel mai probabil, un individ a forţat intrarea în sediul NSA şi a deschis focul, atrăgând riposta agenţilor de securitate.

 

 

Donald Trump a fost informat despre incidentul de securitate produs la sediul NSA

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a fost informat în legătură cu incidentul de securitate produs miercuri la intrarea în sediul Agenţiei pentru Siguranţă Naţională (NSA).

Preşedintele Trump a fost informat despre situaţia de la sediul central al NSA, situat în Fort Meade (Maryland), afirmă surse citate de CBS News.

Ameninţarea a fost eliminată, au precizat sursele citate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici