Atac terorist de proporţii în Bombay (Galerie Foto)

Atacurile de la Bombay s-au soldat cu moartea a cel puţin 125 de persoane, printre care se află şi cel puţin şase cetăţeni străini, şi rănirea altor 327, a anunţat, joi, poliţia locală, citată de CNN.

2100 afișări
Imaginea articolului Atac terorist de proporţii în Bombay (Galerie Foto)

Atac terorist de proporţii în Bombay (Imagine: timesofindia.indiatimes.com)

Filmul evenimentelor din Bombay

 

O serie de atacuri teroriste comise în oraşul Bombay, din India, s-au soldat cu moartea a peste 100 de persoane şi rănirea câtorva sute în mai puţin de două ore, în zece locuri diferite ale centrului financiar indian, relatează Sky News, care prezintă filmul evenimentelor.

- CAFENEAUA LEOPOLD - ora locală 21.15 (17.45, ora României)

Un grup de terorişti înarmaţi cu mitraliere de tip AK-47 au pătruns într-o cafenea frecventată de turişti, începând să tragă la întâmplare şi să arunce cu grenade.

- NARIMAN HOUSE, COLABA - ora locală 21.20 (17.50, ora României)

Mai mulţi ostatici au fost duşi într-un complex rezidenţial şi de afaceri al unei organizaţii religioase evreieşti. Un rabin şi familia s-ar afla printre ostatici. O benzinărie din apropierea Bootleggers Pub, un alt local foarte frecventat de turişti, a fost aruncată în aer.

- GARA CST - ora locală 21.24 (17.54, ora României)

Teroriştii înarmaţi au început să tragă într-o sală. Se bănuieşte că mai multe persoane au fost ucise şi alte zeci au fost rănite în atac.

- HOTELUL TAJ MAHAL PALACE - ora locală 21.30 ( 18.00, ora României)

Un număr de persoane înarmate au intrat în hotel şi au început să tragă, înainte de a lua ostatici. Potrivit martorilor, teroriştii căutau cetăţeni americani şi britanici. Un incendiu a izbucnit în hotel, pompierii luptându-se cu flăcările până a doua zi dimineaţă. Oficiali din cardul poliţiei au anunţat ulterior că situaţia ostaticilor a luat sfârşit.

- HOTELUL OBEROI TRIDENT - ora locală 21.35 (18.05, ora României)

La numai cinci minute de la evenimentele petrecute la hotelul Taj Mahal Palace, acelaşi scenariu s-a desfăşurat la altul dintre cele mai scumpe hoteluri din oraş.

- VILE PARLE - ora locală 21.55 (18.25, ora României)

Un taxi a fost aruncat în aer într-o suburbie a oraşului.

- SPITALUL CAMA - ora locală 22.15 (18.45, ora României)

Teroriştii au ajuns cu o maşină Skoda furată la spitalul din sudul oraşului şi au început să tragă la întâmplare în interiorul şi exteriorul spitalului Cama.

- CINEMATOGRAFUL METRO - 22.30 (19.00, ora României)

Înainte de a fura o maşină a poliţiei, teroriştii au deschis focul asupra doi ofiţeri aflaţi în apropierea cinematografului.

- WADI BUNDER - ora locală 22.45 (19.15, ora României)

Un alt taxi a explodat, iar cel puţin trei persoane au fost ucise.

- GIRGAUM - ora locală 22.50 (19.20, ora României)

Un alt incident a fost raportat în zona Girgaum, dar nu au existat infomaţii clare despre desfăşurarea evenimentelor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici