Atacuri aeriene în sudul Ucrainei: un bebeluş este în comă, un copil de 6 ani a murit

Un copil de trei luni este în comă şi altul de şase ani a murit în urma bombardamentului nocturn din sudul Ucrainei, afirmă un oficial ucrainean, potrivit Sky News.

425 afișări
Imaginea articolului Atacuri aeriene în sudul Ucrainei: un bebeluş este în comă, un copil de 6 ani a murit

Atacuri aeriene în sudul Ucrainei: un bebeluş este în comă, un copil de 6 ani a murit

O fată de şase ani a murit şi un băiat de trei luni este în comă după un bombardament în oraşul Ochakov, situat pe coasta sudică, a anunţat un oficial ucrainean.

Vitalii Kim, şeful administraţiei militare regionale Nikolaiev, a declarat că trei persoane au fost ucise în bombardament şi şase au fost rănite.

Ca urmare a atacului, în unele zone „nu există apă, gaz, energie sau internet", a explicat oficialul.

El a adăugat că „aproximativ 11 rachete" au fost lansate peste noapte asupra oraşului Nikolaiev, situat tot în sudul ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici