ATENTAT TERORIST în Nisa. Consiliul de Apărare, reunit de Francois Hollande în urma atentatului, a început

Consiliul de Apărare, reunit de preşedintele Franţei, Francois Hollande, în urma atentatului de la Nisa, a început vineri dimineaţa, puţin după ora locală 09.00 (10.00, ora României), a declarat pentru AFP o sursă din cadrul Preşedinţiei Franţei, citată de Le Figaro.

835 afișări
Imaginea articolului ATENTAT TERORIST în Nisa. Consiliul de Apărare, reunit de Francois Hollande în urma atentatului, a început

Consiliul de Apărare, reunit de Francois Hollande în urma atentatului de la Nisa, a început

Alături de preşedintele francez, la consiliu participă premierul Manuel Valls, ministrul Apărării, Jean-Yves Le Drian, şi şeful Statului Major al armatei, Pierre de Villiers. Ministrul de Interne, Bernard Cazeneuve, care s-a deplasat la Nisa la scurt timp după atentat, va asista la aceste dezbateri prin video-conferinţă.

ATENTAT TERORIST în Franţa de Ziua Naţională: 84 de persoane au murit şi peste 150 sunt rănite. Un camion a lovit în plin mulţimea care participa la manifestaţiile de Ziua Franţei în Nisa, la focurile de artificii/ Doi români, printre răniţi - LIVETEXT

Francois Hollande s-a întâlnit imediat după atentat cu premierul Manuel Valls şi cu ministrul de Interne, Bernard Cazeneuve.
Reuniunea celulei de criză s-a desfăşurat la Ministerul de Interne, fiind prezenţi şi şefii Poliţiei, Jandarmeriei şi serviciilor de informaţii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici