Atentate cu bombă în oraşul Hyderabad, din India, soldate cu 43 de morţi

Autorităţile indiene au trimis forţe suplimentare de poliţie şi echipamente de depistare a bombelor, în statul Andhra Pradesh, după ce mai multe bombe au fost detonate în capitala regiunii, Hyderabad, provocând moartea a cel puţin 43 de persoane, relatează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Atentate cu bombă în oraşul Hyderabad, din India, soldate cu 43 de morţi

Atentate cu bombă în oraşul Hyderabad, din India, soldate cu 43 de morţi

Poliţiştii au descoperit, duminică, alte şapte dispozitive explozive în oraşul Hyderabad. În cursul nopţii, membrii forţelor de ordine au descoperit 12 dispozitive explozive, în staţiile de autobuz, cinematografe, intersecţii şi poduri.

"În mod categoric, o organizaţie teroristă se află în spatele acestor atacuri, al căror scop este de a slăbi unitatea şi coexistenţa noastră paşnică", a spus un ministru din statul Andhra Pradesh.

Aproximativ 80 de persoane, printre care femei şi copii, au fost rănite în urma celor trei deflagraţii care s-au produs la interval de doar câteva minute. O parte dintre răniţi sunt în stare critică".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici