ATENTATELE din Paris: Autorităţile belgiene au reţinut doi noi suspecţi

Doi noi suspecţi au fost inculpaţi în Belgia pentru atentatele de la Paris, a anunţat joi Parchetul Federal, numărul de persoane urmărite în acest caz în cadrul anchetei belgiene ajungând la opt, relatează site-ul publicaţiei Le Parisien.

269 afișări
Imaginea articolului ATENTATELE din Paris: Autorităţile belgiene au reţinut doi noi suspecţi

Autorităţile belgiene au reţinut doi noi suspecţi în cazul atentatelor de la Paris (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Unul dintre suspecţi este un francez în vârstă de 20 de ani, reţinut duminică în timp ce încerca să plece spre Maroc de pe aeroportul din Bruxelles. Celălalt, Pierre N., a fost reţinut în cartierul Molenbeek.

Un purtător de cuvânt al Parchetului, Eric Van Der Sypt, a confirmat informaţii potrivit cărora aceştia au fost reţinuţi duminică. Televiziunea publică flamandă VRT a anunţat că unul dintre ei este o cunoştinţă a unuia dintre autorii atentatelor, Bilal Hadfi, care s-a detonat la intrarea pe arena naţională Stade de France.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici