Au apărut noi imagini de la atentatele din 11 septembrie 2001 de la New York - VIDEO

Autorităţile americane au difuzat noi imagini care surprind prăbuşirea unui turn al complexului World Trade Center din New York pe 11 septembrie 2001, înregistrarea fiind făcută de un elicopter al poliţiei care participa la o operaţiune de salvare, informează BBC News online.

475 afișări
Imaginea articolului Au apărut noi imagini de la atentatele din 11 septembrie 2001 de la New York - VIDEO

Noi imagini filmate la New York pe 11 septembrie 2001, difuzate de autorităţile americane

Înregistrarea surprinde momentul în care elicopterul se apropia de acoperişul Turnurilor Gemene, dar aparatul se retrage când unul dintre zgârie-nori se prăbuşeşte.

"Turnul a căzut, s-a dus. Au doborât întregul turn", striga uimit unul dintre membrii echipajului.

Elicopterele private nu au avut permisiunea să zboare în apropierea locului atentatelor pe 11 septembrie 2001, astfel că există puţine înregistrări video filmate din aer.

Înregistrarea a fost obţinută de la Departamentul Poliţiei din New York.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici