Au fost observaţi păuni la Kiev şi stoluri de flamingo în regiunea Odesa

  • Masculi înaripaţi, arătoşi şi exotici, de un verde-azur, cu toată pompa şi cu cozi cu sute de ochi, se plimbă ţanţoş într-una dintre casele private de pe străzile Kievului.
  • În regiunea Odessa, păsări roz şi semeţe, cu picioare lunguieţe, umblă în grup în căutare de hrană.
  • Natura pare să-şi revină la normalitate în ciuda bombardamentelor ruseşti.
972 afișări
Imaginea articolului Au fost observaţi păuni la Kiev şi stoluri de flamingo în regiunea Odesa

Foto facebook.com/annushkabrykova - Consiliul raional Sergheevski/

Păunii se plimbă din nou prin Kiev: locuitorii capitalei se bucură de prezenţa păsărilor exotice, care de la an la an apar uneori în centrul oraşului, în vecinătatea staţiei de metrou Lukyanovka.

Potrivit relatărilor din presă, sunt păsări care locuiesc într-una dintre casele private de pe strada Copernic. Au fost observaţi acolo din primăvara anului 2017.

Şi acum, locuitorii din Kiev arată din nou videoclipuri şi fotografii cu păsări care se plimbă prin curte. 

Anna Brykova, un rezident al Kievului, a observat păunii şi a postat pe Facebook, alături de alţi ucraineni care au distribuit videoclipuri cu păsări pe canalele de Telegram. 

Păsări flamingo şi-au făcut apariţia în regiunea Odesa, în satul Sergeevka.

Păsările rare au fost observate de locuitorii locali pe teritoriul estuarului Budatsky. A fost raportat că un stol întreg de cel puţin 35 de păsări zbura şi se deplasa în căutare de hrană, relatează agenţia de informaţii Unian

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici