Autorităţile de la Hanoi confirmă naţionalitatea vietnameză a celor 39 de migranţi morţi în camionul din Essex

Poliţia vietnameză a anunţat joi că toţi cei 39 de imigranţi găsiţi morţi luna trecută într-un camion din Marea Britanie erau cetăţeni vietnamezi, informează site-ul agenţiei Reuters.

390 afișări
Imaginea articolului Autorităţile de la Hanoi confirmă naţionalitatea vietnameză a celor 39 de migranţi morţi în camionul din Essex

Autorităţile de la Hanoi confirmă naţionalitatea vietnameză a celor 39 de migranţi morţi în camionul din Essex

Ministerul Securităţii Publice de la Hanoi a adăugat că victimele proveneau din şase provincii ale ţării.

La ora 20:00, pe 7 noiembrie, Ministerul Securităţii Publice din Vietnam şi autorităţile britanice au putut confirma că toate cele 39 de victime descoperite în Essex pe 23 octombrie erau din Vietnam”, se arată într-un comunicat emis joi de Minister.

Poliţia britanică a anunţat la începutul acestei luni că persoanele găsite decedate în camionul frigorific erau cetăţeni vietnamezi.

Forţele de ordine din comitatul britanic Essex au anunţat luna trecută descoperirea a 39 de cadavre umane în interiorul unui container al unui camion în Essex. Iniţial, autorităţile britanice au bănuit că migranţii găsiţi morţi în camion erau de origine chineză, însă ulterior au ajuns la concluzia că aceştia ar putea fi vietnamezi. Un preot catolic din Vietnam a declarat pentru Reuters că bănuieşte că cele mai multe dintre victime sunt vietnamezi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici