Barack Obama anunţă un ajutor financiar de 200 de milioane de dolari acordat Iordaniei

Preşedintele SUA, Barack Obama, a anunţat vineri un ajutor financiar de 200 de milioane de dolari (154 de milioane de euro) acordat Iordaniei pentru a-i permite să facă faţă afluxului de refugiaţi sirieni de pe teritoriul său.

186 afișări
Imaginea articolului Barack Obama anunţă un ajutor financiar de 200 de milioane de dolari acordat Iordaniei

Barack Obama anunţă un ajutor financiar de 200 de milioane de dolari acordat Iordaniei

În cursul unei conferinţe de presă organizată alături de regele Abdullah al Iordaniei, Obama şi-a exprimat preocuparea pentru că Siria este pe cale să devină un "fief al extremismului".

"Sunt foarte îngrijorat că Siria riscă să devină o enclavă a extremismului; extremiştii prosperă într-o situaţie de haos, în cazul unui vid de putere", a spus Obama.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici