Barack Obama, pregătit pentru atacuri împotriva al-Qaida din Pakistan

Senatorul Barack Obama, candidat pentru învestitura democrată la alegerile prezidenţiale din Statele Unite din 2008, a declarat miercuri că, dacă va fi ales, ar fi pregătit să utilizeze forţa militară împotriva unor celule al-Qaida din Pakistan.

2 afișări
Imaginea articolului Barack Obama, pregătit pentru atacuri împotriva al-Qaida din Pakistan

Barack Obama, pregătit pentru atacuri împotriva al-Qaida din Pakistan

"Ştiu că preşedintele (pakistanez, Pervez) Musharraf are propriile provocări" cu care se confruntă, a declarat senatorul de Illinois, potrivit extraselor dintr-un discurs referitor la viziunea sa asupra luptei antiteroriste, date publicităţii de echipa sa de campanie.

"Dar să fim clari. Există terorişti în munţi, care au ucis 3.000 de americani (...). Dacă avem informaţii utilizabile despre ţinte teroriste de importanţă mare şi dacă preşedintele Musharraf nu acţionează, vom face noi acest lucru", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici