Barbara Bush, referitor la actuala cursă pentru învestitura republicană: Cred că este cea mai slabă campanie pe care am văzut-o în viaţa mea

Barbara Bush, soţia fostului preşedinte american George H.W. Bush şi mama fostului preşedinte George W. Bush, afirmă că actuala cursă pentru învestitura republicană în vederea prezidenţialelor este "cea mai slabă campanie" pe care a văzut-o, relatează USA Today în pagina electronică.

98 afișări
Imaginea articolului Barbara Bush, referitor la actuala cursă pentru învestitura republicană: Cred că este cea mai slabă campanie pe care am văzut-o în viaţa mea

Mitt Romney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că este cea mai slabă campanie pe care am văzut-o în viaţa mea", a declarat luni Barbara Bush, în timpul unei conferinţe referitoare la soţiile preşedinţilor Statelor Unite, la care a participat alături de nora sa, fosta Primă Doamnă Laura Bush.

"Urăsc faptul că oamenii consideră compromisul un cuvânt murdar. Nu este un cuvânt murdar", a declarat ea, potrivit Dallas Morning News.

Barbara Bush a înregistat recent apeluri telefonice automate în favoarea candidatului la învestitura republicană Mitt Romney, adresate alegătorilor din statele Ohio şi Vermont.

În cadrul acestor apeluri, ea afirmă că Romney este "cel mai bun om pentru a conduce ţara", iar soţia sa Ann "va fi o Primă Doamnă extraordinară".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici