Bashar al-Assad, preşedintele Siriei, laudă intenţia lui Donald Trump de a face o prioritate din lupta împotriva Stat Islamic

Preşedintele sirian Bashar al-Assad a declarat că intenţia lui Donald Trump de a face o prioritate din lupta împotriva reţelei teroriste State Islamic este promiţătoare, adăugând că este prea devreme pentru a putea observa efecte practice, relatează Tass, citând agenţia siriană de ştiri SANA.

772 afișări
Imaginea articolului Bashar al-Assad, preşedintele Siriei, laudă intenţia lui Donald Trump de a face o prioritate din lupta împotriva Stat Islamic

Bashar al-Assad, preşedintele Siriei, laudă intenţia lui Donald Trump de a face o prioritate din lupta împotriva Stat Islamic (Imagine: Hepta)

"Ce am auzit din partea lui Trump în timpul campaniei (electorale) şi după campanie este promiţător în ceea ce priveşte lupta împotriva teroriştilor, şi mai ales SI. Asta am cerut în ultimii şase ani. Cred că este promiţător, însă trebuie să aşteptăm. Este prea devreme să ne aşteptăm la ceva practic", a declarat liderul de la Damasc în cadrul unui interviu pentru presa belgiană.

Preşedintele sirian şi-a exprimat părerea despre cooperarea între SUA şi Rusia, spunând că ar putea avea un efect pozitiv asupra întregii lumii, inclusiv asupra Siriei.

Donald Trump a indicat că ar putea renunţa la sprijinul pe care SUA îl acordă rebelilor sirieni şi ar putea ajuta Damascul în lupta împotriva reţelei teroriste Stat Islamic, potrivit Reuters.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici