Bătaie între români şi musulmani, într-o închisoare din Spania

Mai mulţi deţinuţi de naţionalitate română dintr-un penitenciar aflat în localitatea spaniolă Topas (Salamanca, centru) s-au luat la bătaie sâmbătă cu un grup de deţinuţi musulmani, relatează Tribuna de Salamanca, în ediţia electronică.

208 afișări
Imaginea articolului Bătaie între români şi musulmani, într-o închisoare din Spania

Bătaie între români şi musulmani, într-o închisoare din Spania

Gardienii au fost nevoiţi să intervină, pentru ca incidentul să nu se soldeze cu victime, conform unor surse.

Cu toate acestea, cel puţin doi deţinuţi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Gardienii au recuperat mai multe răngi de fier utilizate de deţinuţi. "Au atacat cu tot ce au putut", au precizat surse din cadrul penitenciarului.

Cauza altercaţiei este necunoscută, deşi cea mai probabilă ipoteză este aceea că un deţinut român a fost agresat de un musulman. Această confruntare s-a transformat într-o bătaie colectivă, al doilea incident de acest fel înregistrat în ultimele două săptămâni în această închisoare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici