Benjamin Netanyahu îi propune lui Mahmoud Abbas să se întâlnească vineri la ONU

Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a cerut preşedintelui palestinian Mahmoud Abbas să se întâlnească vineri la ONU pentru a discuta despre procesul de pace în Orientul Mijlociu.

343 afișări
Imaginea articolului Benjamin Netanyahu îi propune lui Mahmoud Abbas să se întâlnească vineri la ONU

Benjamin Netanyahu îi propune lui Mahmoud Abbas să se întâlnească vineri la ONU (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Să ne întâlnim astăzi la Naţiunile Unite", a declarat Netanyahu în faţa Adunării Generale a ONU, la scurt timp după ce preşedintele Abbas a depus oficial o cerere de aderare a unui stat Palestina la această organizaţie.

Anterior, el a afirmat că Israelul întinde mâna palestinienilor pentru a căuta pacea, dar aceştia refuză să negocieze.

"Le întindem mâna palestinienilor pentru a căuta pacea" dar ei "refuză să negocieze", a declarat Netanyahu.

"Adevărul este că Israelul vrea pacea, adevărul este că eu vreau pacea ... Adevărul este că noi nu putem ajunge la pace prin rezoluţii ONU ci prin negocieri. Adevărul este că până în prezent, palestinienii au refuzat să negocieze", a declarat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici