Berlusconi va candida la europarlamentare, în pofida condamnării în dosarul Mediaset - La Stampa

Silvio Berlusconi va candida în scrutinul europarlamentar din luna mai, afirmă Giovanni Toti, consilierul politic al fostului premier italian, citat de publicaţia La Stampa.

108 afișări
Imaginea articolului Berlusconi va candida la europarlamentare, în pofida condamnării în dosarul Mediaset - La Stampa

Silvio Berlusconi (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Normal că va candida. Berlusconi a condus Forza Italia în toate alegerile. O va face şi de această dată. Europa trece printr-o etapă de mari schimbări şi toate delegaţiile naţionale trebuie să aibă propria contribuţie. (...) Dacă cineva îl va împiedica îşi va asuma o mare responsabilitate în faţa a milioane de italieni", a spus Toti.

Silvio Berlusconi a fost condamnat pentru evaziune fiscală în dosarul Mediaset şi trebuie să ispăşească un an de închisoare. În plus, liderul formaţiunii Forza Italia (centru-dreapta) are interdicţie de a ocupa funcţii publice timp de doi ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici