BREAKING NEWS  Biden ia în considerare să trimită un număr mare de tancuri Abrams M1 în Ucraina

Săptămâna trecută, un purtător de cuvânt al Pentagonului a declarat că trimiterea tancurilor Abrams în Ucraina nu ar avea „sens”, mai ales din cauza costurilor ridicate de operare şi întreţinere.

3158 afișări
Imaginea articolului Biden ia în considerare să trimită un număr mare de tancuri Abrams M1 în Ucraina

Hepta

Administraţia Biden înclină spre trimiterea unui număr semnificativ de tancuri Abrams M1 în Ucraina şi un anunţ cu privire la livrări ar putea veni săptămâna aceasta, au declarat oficialii americani pentru Wall Street Journal

Anunţul ar face parte dintr-o înţelegere diplomatică mai largă cu Germania, în care Berlinul ar fi de acord să trimită un număr mai mic de propriile tancuri Leopard 2 şi ar aproba, de asemenea, livrarea a mai multor tancuri Leopard de către Polonia şi alte naţiuni. Ar fi soluţionat un dezacord transatlantic asupra tancurilor care ameninţaseră să deschidă fisuri în interiorul NATO pe măsură ce ne apropiem de Anul Doi de Război. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici