Bilanţul incidentului aerian din Rusia a ajuns la patru morţi, şase dispăruţi şi 25 răniţi

Cel puţin patru persoane au murit, iar alte 25 au fost rănite în urma prăbuirii unui avion militar rus pe o clădire din orăşelul rus Eisk, anunţă Reuters.

1436 afișări
Imaginea articolului Bilanţul incidentului aerian din Rusia a ajuns la patru morţi, şase dispăruţi şi 25 răniţi

Sursa foto: Twitter

Un bombardier de tip Suhoi Su-34 s-a prăbuşit, luni seară, pe un bloc rezidenţial cu nouă etaje din orăşelul Eisk, situat în sud-vestul Rusiei, în apropierea frontierei cu Ucraina. Cei doi piloţi s-au catapultat.

Serviciile locale de urgenţă au declarat că patru persoane au murit şi şase sunt date dispărute. Agenţia de ştiri Tass a citat sediul central al operaţiunilor de salvare, care a declarat că 25 de persoane au fost rănite.

Anna Minkova, viceguvernator al regiunii Krasnodar, a scris anterior pe Telegram că trei persoane au murit şi alte 10 au fost transportate la spital.

Autorităţile au rezervat 600 de paturi în hoteluri şi case de oaspeţi pentru a-i găzdui pe cei care au fost nevoiţi să părăsească clădirea, a precizat RIA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici