Bilanţul victimelor uraganului Agatha în Mexic a crescut la 11 morţi şi 33 de dispăruţi

Bilanţul victimelor provocate de uraganul Agatha în Mexic a crescut la 11 morţi, alţi 33 sunt daţi dispăruţi şi este posibil ca ploile abundente să continue, a anunţat miercuri guvernatorul statului Oaxaca.

155 afișări
Imaginea articolului Bilanţul victimelor uraganului Agatha în Mexic a crescut la 11 morţi şi 33 de dispăruţi

Uraganul Agatha a atins uscatul ca uragan de categoria 2 pe scara Saffir-Simpson luni după amiază, la vest de Puerto Angel, conform Reuters.

Vântul a suflat ajuns la 105 mile pe oră (169 km pe oră) în apropiere de oraşul de plajă de pe coasta Pacificului.

Guvernatorul din Oaxaca, Alejandro Murat, a declarat că bilanţul morţilor şi al dispăruţilor este preliminar şi a îndemnat populaţia să rămână în alertă.

„Este important ca întreaga populaţie să rămână în siguranţă. Există probabilitatea unor alunecări de teren şi inundaţii", a declarat el.

Centrul Naţional pentru Uragane (NHC) cu sediul în Miami spunea că a fost uraganul cel mai violent înregistrat pe coasta Mexicului de la Oceanul Pacific din anul 1949.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici