Bill Clinton a fost internat la Terapie Intensivă. Problema medicală nu are legătură cu Covid

3385 afișări
Imaginea articolului Bill Clinton a fost internat la Terapie Intensivă. Problema medicală nu are legătură cu Covid

Sursa foto: hepta photo agency

Spitalizarea a avut loc în California, la centrul medical Irvin. Clinton este în recuperare şi are o stare generală bună, asigură apropiaţii săi.

Al 42-lea preşedinte american a fost în funcţie din 1993 până în 2001, iar la 46 de ani a fost cel mai tânăr preşedinte ales vreodată. În 2010, a suferit o intervenţie de angioplastie.

„Fostul preşedinte Clinton a fost internat marţi seara la Centrul Medical UCI, pentru a primi tratament pentru o infecţie care nu are legătură cu Covid”, a scris pe Twitter purtătorul de cuvânt al lui Bill Clinton, Angel Urena.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici