Bombardamentele efectuate de Israel în Siria au periclitat avioane de pasageri, acuză Rusia

Raidurile aeriene israeliene efectuate în Siria au periclitat două avioane de pasageri, acuză Administraţia Vladimir Putin, conform agenţiei Interfax şi postului Russia Today.

3780 afișări
Imaginea articolului Bombardamentele efectuate de Israel în Siria au periclitat avioane de pasageri, acuză Rusia

Bombardamentele efectuate de Israel în Siria au periclitat avioane de pasageri, acuză Rusia

Ministerul rus al Apărării nu a identificat cele două avioane de pasageri expuse riscurilor, precizând doar că unul efectua aterizarea la Damasc, capitala Siriei, iar celălalt la Beirut, capitala Libanului.

"Acţiunile provocatoare ale Forţelor Aeriene israeliene au pus în pericol două avioane de pasageri în perioada în care şase avioane israeliene F-16 au traversat spaţiul aerian libanez pentru a efectua bombardamente în Siria", a declarat Igor Konaşenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării.

Potrivit oficialului rus, artileria siriană a doborât 14 dintre cele 16 rachete lansate de avioanele militare israeliene.

Autorităţile siriene susţin că avioane militare israeliene au atacat marţi seară poziţii situate la periferia Damascului, rănind trei militari sirieni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici