Boris Johnson: Sunt conştient că fără sectorul privat nu avem economie despre care să vorbim

  • Boris Johnson a ţinut un discurs odată cu revenirea sa la birou după ce a fost tratat la terapie intensivă fiind bolnav de COVID-19
  • El a spus că Marea Britanie "aproape a reuşit" să treacă peste primul va al coronavirusului, dar a insistat ca măsurile de restricţie să fie menţinute
  • Ridicare sancţiunilor prea devreme ar putea rezulta în creşterea numărului deceselor, a spus Premierul
3896 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson: Sunt conştient că fără sectorul privat nu avem economie despre care să vorbim

Boris Johnson: Sunt conştient că fără sectorul privat nu există economie despre care să vorbim

Boris Johnson insistă că Marea Britanie trebuie să menţină restricţiile după ce s-a întors la birou.

"Suntem foarte aproape să reuşim. Acesta este un moment oportun, trebuie să profităm de avantjul pe care îl avem. Este totodată şi un moment de risc maxim", a spus Primul-ministru al Marii Britani.

Boris Johnson a spus că înţelege dorinţa oamenilor de ridicare a restricţiilor curente, dar trebuie prevenit un nou val care ar putea fi mai periculos şi ar distruge economia naţională.

"Împărtăşesc axietatea voastră şi sunt conştient că fără sectorul privat nu există economie despre care să vorbim".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici