Boris Tadici va discuta, la Bruxelles, despre aderarea Serbiei la UE

Preşedintele sârb Boris Tadici se va deplasa miercuri la Bruxelles, în cadrul unei delegaţii care va discuta cu oficiali europeni de rang înalt pe tema unei viitoare aderări a Serbiei la Uniunea Europeană.

14 afișări
Imaginea articolului Boris Tadici va discuta, la Bruxelles, despre aderarea Serbiei la UE

Boris Tadici va discuta, la Bruxelles, despre aderarea Serbiei la UE (Imagine: Mediafax/AFP)

Delegaţia se va întâlni cu Înaltul Reprezentant UE pentru Politică Externă, Javier Solana, şi cu comisarul european pentru Extindere, Olli Rehn.

Boris Tadici va fi însoţit de premierul Mirko Cvetkovici, vicepremierul responsabil de integrare europeană, Bozidar Djelici, şi de ministrul de Externe, Vuk Jeremici.

Această vizită intervine în momentul în care Parlamentul sârb trebuie să ratifice Acordul de Stabilizare şi Asociere (ASA), semnat la sfârşitul lui aprilie cu Bruxelles-ul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici