Borrell îi răspunde lui Trump: NATO nu poate fi o alianţă militară „à la carte”

  • NATO nu poate fi o alianţă militară „à la carte”, dependentă de capriciile preşedintelui SUA, a declarat luni şeful politicii externe UE, Josep Borrell, potrivit Reuters.
  • Diplomatul european a răspuns comentariilor făcute în weekend de Donald Trump cu privire la NATO.
802 afișări
Imaginea articolului Borrell îi răspunde lui Trump: NATO nu poate fi o alianţă militară „à la carte”

Borrell îi răspunde lui Trump: NATO nu poate fi o alianţă militară „à la carte”

Fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, a sugerat că SUA ar putea să nu-i protejeze pe aliaţii NATO care nu cheltuiesc suficient pentru propria apărare împotriva unei potenţiale invazii a ruşilor.

„NATO nu poate fi o alianţă militară à la carte... în funcţie de umorul preşedintelui SUA”, a spus Josep Borrell atunci când a fost rugat să comenteze afirmaţiile lui Trump.

Donald Trump ar putea fi candidatul republicanilor la alegerile din SUA programate în toamna acestui an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici