O femeie a deschis focul în interiorul unei biserici cunoscute din SUA

  • O femeie a deschis focul în interiorul unei biserici cunoscute din Texas, SUA.
  • Mai multe persoane au fost rănite, iar agresoarea a fost împuşcată mortal de doi poliţişti.
  • Biserica este condusă de Joel Osteen, un pastor celebru ale cărui predici televizate ajung în aproximativ 100 de ţări.
517 afișări
Imaginea articolului O femeie a deschis focul în interiorul unei biserici cunoscute din SUA

O femeie a deschis focul în interiorul unei biserici cunoscute din SUA

O femeie care purta o haină lungă a deschis focul în interiorul bisericii Lakewood din Texas. Incidentul a avut loc duminică, înainte de slujbă. Iniţial femeia a spus că are o bombă în geantă, dar informaţia nu a fost confirmată, potrivit Sky News.

Un copil de cinci ani a fost rănit grav în timpul incidentului. Un bărbat de 57 de ani a fost atins de gloanţe în zona şoldului, au transmis autorităţile. Femeia a fost împuşcată mortal de doi poliţişti care în timpul liber asigură paza la biserica Lakewood.

Motivele atacului nu sunt cunoscute. Biserica din Lakewood este a treia ca mărime din SUA. Biserica are o capacitate maximă de 16.000 de persoane şi este frecventată de 45.000 de persoane în fiecare săptămână.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici