"Brăţările sexuale", interzise în şcolile din Rio de Janeiro

Banalele brăţări din plastic de diverse culori, făcute celebre în anii '90 de multe dintre starurile pop, inclusiv de Madonna, fac, de câteva zile, obiectul unui imens scandal în Brazilia şi au fost interzise în şcolile din Rio de Janeiro, informează lepost.fr.

343 afișări
Imaginea articolului "Brăţările sexuale", interzise în şcolile din Rio de Janeiro

"Brăţările sexuale", interzise în şcolile din Rio de Janeiro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De fapt, în această ţară, brăţările din plastic colorat şi-au pierdut de mult timp inocenţa. Există un anumit cod al culorilor, iar jocul practicat de elevii brazilieni în timpul orelor de şcoală constă în smulgerea brăţării de culoarea dorită de pe braţul unui coleg, pentru a obţine în schimb o anumită favoare sexuală.

În Statele Unite ale Americii şi în Canada, mai multe şcoli au interzis elevilor să poarte acest tip de brăţări.

Primarul din Rio de Janeiro a interzis, la rândul său, "brăţările sexuale". Interdicţia a intrat în vigoare în toate şcolile din oraş, a explicat un purtător de cuvânt al Secretariatului Municipal pentru Educaţie, citat de cotidianul francez Le Figaro.

Graţie unor site-uri de vânzări online care comercializează acest tip de brăţări, jurnaliştii francezi au putut să afle semnificaţiile fiecărei culori. Astfel, culoarea neagră semnifică raport sexual normal, albastru, verde - sex oral, portocaliu - sărut, violet - sex anal.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici