Bush afirmă că fratele său, Jeb Bush, ar fi un preşedinte extraordinar

Preşedintele Statelor Unite, George W. Bush, a sugerat într-un interviu că fratele său, Jeb Bush, guvernatorul statului Florida, ar fi potrivit pentru funcţia supremă din SUA.

13 afișări
Imaginea articolului Bush afirmă că fratele său, Jeb Bush, ar fi un preşedinte extraordinar

Bush afirmă că fratele său, Jeb Bush, ar fi un preşedinte extraordinar (www.washingtonpost.com)

Într-un interviu acordat postului britanic de televiziune Sky News, preşedintele american a fost întrebat: "Am avut un tată şi un fiu la Casa Albă. Este acesta sfârşitul sau nu?"

Bush a răspuns: "Ei bine, mai există cineva care a făcut o treabă formidabilă în calitatea de guvernator al Floridei. Este vorba de Jeb. Dar mai bine îl întrebaţi pe el dacă se gândeşte să candideze. Ar fi un preşedinte extraordinar", informează Washington Post în ediţia online.

Laura Bush, prezentă de asemenea la interviu, a explicat că unul dintre motivele pentru care George W. şi Jeb au ales să fie politicieni este respectul faţă de tatăl lor, fostul preşedinte George H.W. Bush.

"Înseamnă că nu este ultimul Bush preşedinte?", a întrebat moderatorul.

"Nu se ştie; vom vedea", a răspuns Laura Bush.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici