Bush: Olmert este un "om cinstit"

Preşedintele american George W. Bush a afirmat luni într-un interviu televizat că premierul israelian, Ehud Olmert, cercetat de poliţie pentru luare de mită, este un "om cinstit".

28 afișări
Imaginea articolului Bush: Olmert este un "om cinstit"

Bush: Olmert este un "om cinstit" (Imagine: Mediafax Foto)

Bush a precizat că poziţia sa referitoare la un acord de pace palestiniano-israelian "rămâne neschimbată" în pofida cercetării, care ar putea duce la demiterea lui Olmert şi la periclitarea discuţiilor privind înfiinţarea unui stat palestinian.

"Înţeleg că acţiunea legală este în curs şi ... respect legea israeliană", a precizat Bush.

"Am relaţii foarte bune cu premierul, cred că este un om franc, cinstit, deschis, cu care se poate discuta uşor şi care înţelege viziunea necesară pentru siguranţa israelienilor", a precizat Bush.

"Viziunea în privinţa procesului de pace este aceeaşi", a declarat el.

Olmert a mărturisit săptămâna trecută că a primit bani de la un om de afaceri american aflat în centrul anchetei, respingând orice acuzaţie. Olmert a precizat că va demisiona dacă va fi pus sub acuzaţie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici