Cadavrul mumificat al unui bărbat, găsit în locuinţa sa la zece ani de la deces

Cadavrul mumificat al unui bărbat născut în 1930 a fost descoperit în locuinţa sa din Moscova, la zece ani după ce acesta a murit, informează RIA Novosti.

44 afișări
Imaginea articolului Cadavrul mumificat al unui bărbat, găsit în locuinţa sa la zece ani de la deces

Cadavrul mumificat al unui bărbat, găsit în locuinţa sa la zece ani de la deces (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Poliţia din Moscova a lansat o investigaţie privind acest caz, încercând să afle cum a murit bătrânul şi de ce nimeni nu a constatat moartea sa.

Acesta nu este primul caz de acest gen din Moscova.

La sfârşitul lunii ianuarie, poliţiştii au găsit cadavrul mumificat al unei femei, la cinci ani de la decesul său.

În perioada mai-iunie 2010, alte trei cadavre mumificate ale unor femei au fost găsite în locuinţele lor, tot în Moscova.

În septembrie 2009, cadavrul mumificat al unui nou-născut, înfăşurat într-un ziar de 40 de ani, a fost găsit sub podeaua unui apartament din oraşul Ekaterinburg.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici