Captură de 2,4 tone de haşiş în Portugalia

Autorităţile portugheze au confiscat vineri peste 2,4 tone de haşiş şi au arestat trei persoane în regiunile Vila Real din San Antonio şi în Algarve, din sudul Portugaliei, relatează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Captură de 2,4 tone de haşiş în Portugalia

Captură de 2,4 tone de haşiş în Portugalia

Cei trei presupuşi traficanţi - a căror naţionalitate nu a fost dezvăluită - au vârste cuprinse între 30 şi 44 de ani şi vor fi prezentaţi în faţa instanţei, a precizat Poliţia portugheză într-un comunicat.

Arestările au avut loc în cadrul unei operaţiuni de supraveghere destinate luptei împotriva “traficului internaţional de stupefiante”, în regiunea turistică din Algarve, potrivit autorităţilor.

În timpul aceleiaşi operaţiuni, poliţiştii au mai confiscat o camionetă care avea numărul de înmatriculare fals.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici