Care este noul slogan electoral a lui Barack Obama - VIDEO

Echipa de campanie a preşedintelui SUA, Barack Obama, a inaugurat luni un nou slogan, "Forward" ("Înainte"), prezentat într-un clip în care sunt menţionate realizările din primul mandat.

591 afișări
Imaginea articolului Care este noul slogan electoral a lui Barack Obama - VIDEO

Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Clipul electoral de aproximativ şapte minute face doar o scurtă referire la adversarul lui Obama, Mitt Romney.

În schimb, sunt criticaţi preşedintele Camerei Reprezentanţilor, John Boehner, liderul minorităţii republicane din Senat, Mitch McConnell, şi analişti politici conservatori precum Glenn Beck, Rush Limbaugh şi Sean Hannity.

Sloganul "Înainte" reprezintă o critică subtilă la adresa adversarilor republicani, acuzaţi că ar dori să tragă înapoi Statele Unite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici