Catedrala St Giles s-a deschis şi permite publicului să aducă omagii Reginei Elisabeta a II-a

  • Catedrala St Giles s-a deschis publicului, luni seara, pentru a permite publicului să îi aducă ultimele omagii Reginei Elisabeta a II-a.
  • Oamenii stau la coadă încă de dimineaţă pentru a reuşi să ajungă la sicriul Reginei, potrivit The Guardian.
401 afișări
Imaginea articolului Catedrala St Giles s-a deschis şi permite publicului să aducă omagii Reginei Elisabeta a II-a

FOTO The Royal Family/Twitter

Catedrala St Giles a fost deschisă pentru ca publicul să poată trece pe lângă sicriul Reginei.

Unii oameni stau la coadă încă de la primele ore ale dimineţii.

Un bărbat, care a vorbit cu reporterii Sky News, era un lucrător NHS care s-a aşezat la coadă de dimineaţă, după ce a terminat tura de noapte.

Catedrala va fi deschis până marţi după-amiază, oferind publicului în doliu aproximativ 24 de ore pentru a-şi prezenta omagiile.

O slujbă de mulţumire în memoria Reginei a avut loc la Catedrala St Giles după-amiază.

Marţi, sicriul va fi mutat de la Edinburgh la Palatul Buckingham din Londra.

Miercuri, sicriul va fi mutat din nou, de la Palatul Buckingham la Westminster Hall, unde rămâne până în dimineaţa funeraliilor de stat, luni, 19 septembrie.

Pe 19 septembrie, la ora 10:44 (ora Londrei), o procesiune va duce sicriul de la Palatul Westminster la Westminster Abbey, unde va avea loc serviciul funerar de stat.

După înmormântare, sicriul va fi dus din nou în procesiune de la Westminster Abbey la Wellington Arch. De acolo, se va deplasa la Windsor. Odată ajuns la Windsor, maşina mortuară se va deplasa la Capela St. George din Castelul Windsor pentru slujba de înmormântare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici