Cazul Assange: Marea Britanie îi acordă un nou recurs împotriva extrădării în SUA

Decizia amână pentru cel puţin câteva luni posibila predare în străinătate a fondatorului WikiLeaks.

336 afișări
Imaginea articolului Cazul Assange: Marea Britanie îi acordă un nou recurs împotriva extrădării în SUA

Cazul Assange: Marea Britanie îi acordă un nou recurs împotriva extrădării în SUA

Înalta Curte din Londra i-a acordat astăzi, 24 ianuarie, lui Julian Assange posibilitatea unui nou recurs în faţa Curţii Supreme a Regatului împotriva extrădării sale în Statele Unite, stabilită la Apel în decembrie.

Decizia amână cu cel puţin câteva luni posibila predare a fondatorului WikiLeaks în străinătate, unde este urmărit de câţiva ani pentru publicarea unor documente secrete americane care conţin şi dovezi ale crimelor de război din Afganistan şi Irak.

Julian Assange riscă o pedeapsă de până la 175 de ani de închisoare în baza acuzaţiei de spionaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici