Ce reacţie a avut Elon Musk atunci când capsula Crew Dragon a SpaceX a revenit pe Pământ

  • Misiunea SpaceX a amerizat în Golful Mexic
  • Foarte multe ambarcaţiuni au venit să asiste
  • Una dintre şalupe purta un steag al lui Donald Trump
4075 afișări
Imaginea articolului Ce reacţie a avut Elon Musk atunci când capsula Crew Dragon a SpaceX a revenit pe Pământ

Ce reacţie a avut Elon Musk atunci când capsula Dragon a SpaceX a revenit pe Pământ

Nu cred că aveai vreo emoţie cu privire la cei doi astronauţi ai misiunii SpaceX, prima misiune privată către Staţia Spaţială Internaţională. Bob Behnken şi Doug Hurley au amerizat cu bine în Golful Mexic, în capsula Dragon a lui Elon Musk.

NASA a făcut o mică greşeală anunţând locul amerizării capsulei, aşa că a fost mare înghesuială. Cosmonauţii rămaşi pe Staţia Spaţială Internaţională au urmărit întoarcerea pe Pământ a celor doi şi au spus că locul amerizării arăta ca un stup de albine, cu zeci de ambarcaţiuni.

Una dintre şalupe a venit foarte de aproape de capsulă, purtând un steag albastru cu numele lui Donald Trump, deşi preşedintele american a avut o contruibuţie redusă spre inexistentă la această misiune. Dar, ce să-i faci, e campanie electorală.

Ca atare, viitoarele locuri al aterizărilor nu vor mai fi făcute publice de agenţia spaţială americană.

Elon Musk, ca un tată mândru, a scris pe Twitter că atunci când călătoriile spaţiale devin la fel de obişnuite ca cele aeriene, viitorul civilizaţiei e asigurat.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici