Ce se va întâmpla cu Gaza după invazia terestră a Israelului. Iată ce a răspuns Armata Israelienă

Un purtător de cuvânt al armatei israeliene a declarat marţi că statutul Fâşiei Gaza după atacul terestru planificat de Israel va fi o "problemă globală" care va fi discutată de politicienii israelieni şi cu alte ţări.

6873 afișări
Imaginea articolului Ce se va întâmpla cu Gaza după invazia terestră a Israelului. Iată ce a răspuns Armata Israelienă

Ce se va întâmpla cu Gaza după invazia terestră a Israelului. Iată ce a răspuns Armata Israeliană

"Am discutat tot felul de scenarii", a declarat Daniel Hagari presei în timpul unui briefing de presă, ca răspuns la o întrebare dacă armata israeliană plănuia să rămână şi să guverneze Gaza după invazia sa terestră.

"Cabinetul discută, de asemenea, despre cum ar putea arăta acest lucru... aceasta este, de asemenea, o problemă globală, cum va arăta situaţia în această regiune", a spus el.

Hagari a declarat că armata a "prezentat un plan operaţional" cabinetului israelian, dar nu a dat detalii.

"Gaza se învecinează cu alte ţări ... aşa că atunci când spunem lucruri despre statutul final, acestea vor combina ordinele de la nivel politic şi cele militare", a declarat Hagari, potrivit Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici