Cea mai populară pisică din Ucraina, fugită din calea bombelor, a revenit în ţară

Cel mai popular motan din Ucraina, Stepan, fugit în urmă cu câteva luni din calea bombelor, a revenit din Franţa în Ucraina, alături de „iubită”, şi continuă strângerea de fonduri.

760 afișări
Imaginea articolului Cea mai populară pisică din Ucraina, fugită din calea bombelor, a revenit în ţară

Cea mai populară pisică din Ucraina, fugită din calea bombelor, a revenit în ţară

Motanul a trăit în Franţa timp de mai multe luni alături de proprietarul său, după ce apartamentul lor din Harkov a fost distrus de o rachetă rusească.

Bloggeriţa pufoasă s-a întors acum în Ucraina împreună cu „iubita”, Stephanie, scrie presa din Ucraina.

„Bloggerul cu patru picioare” spune că a reuşit să strângă peste 15.000 de dolari pentru a ajuta mai multe organizaţii de protecţie a animalelor, precum şi grădinile zoologice din Nikolaev şi Harkov.

Într-o postare făcută de stăpâna lui Stepan, Anna, se arată: "Acest lucru este cu adevărat grozav, vă mulţumesc tuturor pentru bunătatea şi sprijinul vostru. Prin urmare, anunţăm o nouă strângere de fonduri pentru nevoile animalelor”.

În imagine, pisica pozează pe fundalul Primăriei din Lviv.

Pentru că postarea este însoţită de comentarii în care oamenii întreabă de „iubita” lui Stepan, Stephanie, apare şi o fotografie cu cele două pisici: "Nu vă faceţi griji, Stephanie este cu noi!".

Motanul are peste 1,5 milioane de urmăritori pe Twitter şi Instagram, şi, alături de stăpâna sa, a trebuit să fugă de războiul din Ucraina. Stepan a câştigat marele premiu la World Influencers and Bloggers Awards, la Cannes.

În noiembrie 2021, Britney Spears a vorbit despre Stepan într-o postare, cu peste 1,1 milioane de aprecieri. Şi casa de modă italiană Valentino a publicat o reclamă pentru una dintre genţile sale, înfăţişându-l pe motanul Stepan.

După bombardamentele violente din Harkov, Stepan şi familia sa au evadat în Polonia, iar apoi World Influencers and Bloggers Association i-a ajutat să găsească o casă în Franţa. Din luna martie, s-au aflat cu toţii în siguranţă pe Coasta de Azur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
stepan,
ucraina,
pisica

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici