Cealaltă femeie plătită de Trump este modelul Playboy Karen McDougal

„Iepuraşul” l-ar fi întâlnit pe magnat în 2006, în timpul unei petreceri la piscină, iar între cei doi s-a născut o relaţie clandestină.

3245 afișări
Imaginea articolului Cealaltă femeie plătită de Trump este modelul Playboy Karen McDougal

Parchetul din Manhattan a inclus în rechizitoriul împotriva lui Donald Trump, prezentat ieri, nu doar povestea cu Stormy Daniels, ci şi pe cea a unei alte femei, Karen McDougal, un fost model Playboy, care spune că a avut o relaţie extraconjugală cu fostul preşedinte al Americii.

De altfel, documentele nu menţionează numele ei, ci vorbesc despre „femeia 1”, care „a fost plătită cu 150.000 de dolari, ca să nu mai vorbească despre presupusa relaţie sexuală” de către American Media Inc, compania care deţine tabloidul National Enquirer, care a făcut apoi „declaraţii false” despre aceste plăţi în evidenţele sale.

Întâlnirea cu miliardarul, conform celor afirmate de femeie de-a lungul anilor, a avut loc în iunie 2006, la Los Angeles, în timpul înregistrării unui episod din reality show-ul lui Trump, „The Apprentice”, la Conacul Playboy.

Hugh Hefner, editorul celebrei reviste, organizase o petrecere la piscină pentru concurenţi cu participarea a zeci de iepuraşi. Printre cei invitaţi s-a numărat şi Karen McDougal, care fusese numită Playmate of the Year cu opt ani în urmă. Viitorul preşedinte s-a îndrăgostit imediat de ea şi a început să o curteze. N-a contact faptul că pe atunci era deja căsătorit cu Melania.

Plata cu care a cumpărat tăcerea femeii ar fi avut loc pe 4 noiembrie 2016, cu patru zile înainte de alegerile prezidenţiale din Statele Unite, când American Media Inc., editorul National Enquirer, a achitat suma de 150.000 de dolari pentru a dobândi drepturile exclusive asupra poveştii şi a o forţa pe femeie să nu dezvăluie nimic.

Revista nu a publicat nimic nici atunci, nici mai târziu. Dar, mulţi oameni, inclusiv prieteni şi cunoscuţi ai fostului model, au început să vorbească despre aventură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici