Ceferin aleargă de unul singur în cursa pentru al treilea mandat la UEFA

UEFA a anunţat vineri că alegerile pentru conducerea forului sunt programate să aibă loc la congresul din aprilie.

125 afișări
Imaginea articolului Ceferin aleargă de unul singur în cursa pentru al treilea mandat la UEFA

Ceferin aleargă de unul singur în cursa pentru al treilea mandat la UEFA

UEFA declarase anterior că Ceferin, un avocat sloven, va candida pentru un al treilea mandat de preşedinte. Acesta, în vârstă de 55 de ani, a fost reales fără opoziţie pentru un mandat de patru ani în 2019.

Ceferin a fost ales al şaptelea preşedinte al UEFA în 2016, înlocuindu-l pe fostul internaţional francez Michel Platini, care a fost exclus din administraţia fotbalului la sfârşitul anului 2015 pentru încălcări ale eticii şi a fost forţat să părăsească UEFA după ce a pierdut un apel împotriva interdicţiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ceferin,
uefa,
alegeri

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici