Cel mai puternic cutremur din istoria Norvegiei, resimţit joi în Svalbard

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade, cel mai puternic din istoria Norvegiei, a fost resimţit în noaptea de miercuri spre joi în arhipelagul Svalbard, din Oceanul Arctic, a anunţat joi institutul de cercetare seismologică Norsar.

22 afișări
Imaginea articolului Cel mai puternic cutremur din istoria Norvegiei, resimţit joi în Svalbard

Cel mai puternic cutremur din istoria Norvegiei, resimţit joi în Svalbard (MEDIAFAX FOTO)

"Acesta este cel mai puternic cutremur de pe teritoriul norvegian din istorie", a precizat institutul într-un comunicat.

"Cutremurul s-a produs în larg, la circa zece kilometri adâncime, şi a fost resimţit puternic în (oraşul norvegian) Longyearbyen", adaugă comunicatul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici