Cel puţin 18 mineri au murit după scurgeri de gaze într-o mină din China

O scurgere de gaze a ucis cel puţin 18 mineri la o mină de cărbuni din China, inclusiv pe administratorul locului subteran, împreună cu alte persoane ce încercau să salveze persoanele blocate în urma incidentului, informează presa locală, citată de Al Jazeera.

101 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 18 mineri au murit după scurgeri de gaze într-o mină din China

Cel puţin 18 mineri au murit după scurgeri de gaze într-o mină din China

Alţi 37 de mineri au fost salvaţi şi transportaţi la spital pentru a primi tratamentul necesar.

Incidentul a avut loc în mina Jilinqiao din provincia Hunan, potrivit autorităţilor locale, citate de agenţia de ştiri Xinhua.

Poliţia a reţinut mai multe persoane în legătură cu accidentul.

Cai Yongheng, şeful echipei de salvare, a declarat că salvatorii din mină trebuiau să aibă asupra lor rezervoare de oxigen în timpul căutărilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici