Cel puţin 20 de morţi, inclusiv elevi, în urma prăbuşirii unui copac în Ghana

Cel puţin 20 de persoane au decedat, iar peste zece au fost rănite, inclusiv mai mulţi elevi de la un liceu şi turişti, în urma prăbuşirii unui copac în apropierea unei cascade din zona oraşului Kintampo din Ghana, au aununţat autorităţile, relatează BBC News online.

410 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 20 de morţi, inclusiv elevi, în urma prăbuşirii unui copac în Ghana

Cel puţin 20 de morţi, inclusiv elevi, în urma prăbuşirii unui copac în Ghana (Mirror/ Mediafax Arhiva Foto)

Un purtător de cuvânt al serviciului de pompieri a declarat că 18 elevi au decedat la locul incidentului, iar alte două persoane au murit la spital. Oficialul a precizat că alte 11 persoane sunt internate în spital.

Potrivit altor surse, în urma incidentului ar fi fost rănite peste 20 de persoane.

Copacul s-ar fi prăbuşit peste victime din cauza unei furtuni, au anunţat oficiali din cadrul serviciilor de urgenţă, care au precizat că echipajele de salvare şi poliţia încearcă să elibereze persoanele rămase prinse sub copac.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici