Cel puţin 23 de persoane au fost rănite în urma unui incendiu produs în New York

Cel puţin 23 de persoane au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit, marţi, într-o clădire de apartamente situată în cartierul Bronx din oraşul american New York, au anunţat autorităţile locale, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

392 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 23 de persoane au fost rănite în urma unui incendiu produs în New York

Cel puţin 23 de persoane au fost rănite în urma unui incendiu produs în New York

Daniel Nigro, comisar al Departamentului de Pompieri din New York, a precizat că toate persoanele care au avut nevoie de îngrijiri medicale se află în stare stabilă, adăugând că printre răniţi s-au numărat şi câţiva copii.

”Unităţile noastre au sosit rapid la faţa locului şi s-au confruntat imediat cu flăcările. Zeci de oameni au fost evacuaţi de către pompieri. Din fericire, toată lumea va fi în regulă”, a declarat Nigro.

Incendiul a izbucnit la ora locală 5.30 (17.30, ora României) în interiorul unei clădiri de apartamente cu patru etaje. Peste 200 de pompieri au ajuns la faţa locului, ei reuşind să stingă flăcările abia după câteva ore.

Autorităţile au anunţat că au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii incendiului.

Săptămâna trecută, 12 persoane, printre care şi patru copii, au murit în urma unui incendiu de proporţii care a izbucnit într-o clădire de apartamente din metropola New York.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici