Cel puţin zece victime în urma inundaţiilor din Haiti

Cel puţin zece persoane au murit sâmbătă, în urma inundaţiilor înregistrate în Haiti, au declarat doi parlamentari haitieni, apreciind că situaţia provocată de ploile abundente este gravă.

16 afișări
Imaginea articolului Cel puţin zece victime în urma inundaţiilor din Haiti

Cel puţin zece victime în urma inundaţiilor din Haiti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Un bilanţ anterior, anunţat de Protecţia Civilă haitiană, indica moartea unei persoane în sud-vestul ţării, într-o zonă care a fost mai puţin afectată de cutremurul din 12 ianuarie.

Autorităţile locale au anunţat că au fost înregistrate numeroase alunecări de teren, iar multe râuri s-au revărsat în toată zona de sud-vest din Haiti.

Mai multe cartiere ale oraşului Cayes, a treia aglomerare din Haiti, se află sub apă, iar locuitorii au fost nevoiţi să-şi abandoneze casele.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici